Šéfkuchař Jan Kvasnička k nám přišel z vyhlášené dejvické restaurace AvantGarde, kde působil poslední rok. Pokračuje u nás v bohaté kariéře na poli gastronomie, za sebou má angažmá ve staroměstském Zdenek´s Oyster Baru, Kampa Parku, Ville Richter nebo ve Francouzské restauraci Obecního domu.  Před dvěma lety absolvoval odbornou stáž v tříhvězdičkové michelinské restauraci Aqua v německém Wolfsburg. Za zmínku stojí i medailová umístění v soutěžích Gastro junior v letech 2001 - 2003.

 Jeho kuchařský styl se však nejvíce zformoval v Austrálii, kam se vydal po graduaci na Kulinářské akademii Asociace kuchařů a cukrářů ČR. V Sydney byl zaměstnán v podnicích Forty One nebo Iceberg, kde se vzhlédl v netradičních kombinacích a větší volnosti exotické kuchyně.

chef.jpg

menu_B.jpgmenu_A.jpgmenu_C.jpgmenu_D.jpgmenu_E.jpg

.......................................................................

Velký pracant a odborník na slovo vzaté, řezník La Gare Restaurants Tomáš Mareš, se stará o veškerou masovou výrobu. Porcuje také lososy a připravuje je na uzení. Vybírá s dodavateli ty nejlepší vnitřnosti a suroviny, které pak šéfkuchař Jan Kvasnička promění v dokonalý kulinářský zážitek.

butchering.jpg